Seamaksapasteet 150g

5,30 

Retsepti autoriteks on restoran Spargli kokad, kelle käe all on sündinud tõeline gurmeepärl. Eksklusiivne toode, mida leiab vaid restoranist Spargel ja Juustubariku e-poest. Sobib hästi meie kirju piprasegu juustuga.

Kategooria:

Kirjeldus

Kui avad meie seamaksapasteedi, ära lase end ehmatada. Esmapilgul võib tunduda, et pasteedi peal on rasvakiht — aga tegelikult on see hoolikalt lisatud selitatud või.

Mis on selitatud või?

Selitatud või on või, millest on eemaldatud vesi ja piimasuhkrud (laktoos) ning piimavalgud (kaseiin). Alles jääb puhas rasv – kuldne, aromaatne ja kauem säiliv.

Kuidas selitatud võid tehakse?

  1. Tavaline või kuumutatakse madalal kuumusel.
  2. Vesi aurustub ja pinnale tekib vaht (piimavalgud).
  3. Vaht eemaldatakse, ja selge kuldne rasv kurnatakse välja.

Miks see hea on?

Selitatud või ei lase hapnikul pasteedi ligi pääseda ehk pikendab oluliselt pasteedi säilimise aega. Lisaks annab ta pasteedile karamellise maitse.

Seega ära head kraami kõrvale tõsta, vaid määri seda koos pasteediga!

Koostisosad: vesi, seamaks 27%, seahakkliha 27%, köögiviljad 25%, VÕI 14%, brändi 1,5%, sool, maitsetaimede ja vürtside segu.

Toiteväärtus 100g tootes keskmiselt:

energiat 1013kJ/242kcal,

rasvad 20,3g (sh küllastunud rasvhapped 10, 8g),

süsivesikud 3,4g (sh suhkrud 0,14g),

valgud 10,2g,

sool 0,9g.

Säilitada temperatuuril +2…+6 ºC