Kitsepiimajuust lambaläätsedega 300g

10,00 

Sellele kolm kuud laagerdunud kitsepiimajuustule annavad võrratu maitsenüansi retseptile lisatud põldlambaläätsed ja juust on saanud kiiresti veinisõprade lemmikuks. 
Selle kitsejuustu kõrvale hakkab hästi valge vein.

Kategooria:

Kirjeldus

Koostisosad:

pastöriseeritud kitsepiim, lambaläätsed, juuretis, laap, sool

Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.

Energia kJ / kcal 1105kj /264kcal
Rasv 21,5 g
sellest küllastunud 0 g
monoküllastumata
rasvhappeod
0
poolküllastunud
rasvhapped
0
Süsivesikuid 0g
Suhkruid 0g
Valku 14,2 g
Soola 2,3 g
Kaltsium 0

Piimaliik:
kitsepiim

Allergeenid:
kitsepiimavalk

Laagerdumise aeg:
3 kuud

Säilitamine:
+2 – +7 C°