Mõisajuust punase pestoga 300g

8,40 

See kergelt kuumtöödeldud mõisajuust punase pestoga on 6 nädalat laagerdunud ning sisaldab lisaks punasele pestole ka lambaläätse ja Itaalia ürte. Tegemist on mõnusa vürtsika ja kreemja juustuga.

Kategooria:

Kirjeldus

Mõisajuust punase pestoga – see pole lihtsalt juust, vaid tõeline maitserännak!
Serveeri koos värske ciabatta, oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega ning naudi kõrvale klaasike sobivat valget veini – sest õige vein toob juustu maitsed veelgi paremini esile.
Milline vein valida?
Siin on mõned suurepärased valikud:

*Riesling (kuiv või poolkuiv) – puuviljane ja värske, suurepärane happesus tasakaalustab juustu rasvasust ja vürtsikust.
*Sauvignon Blanc – taimsete nootidega, sobib hästi pestoga ja toob esile Itaalia ürdid.
*Verdejo (Hispaania) – aromaatne ja kergelt mineraalne, toetab juustu maitseküllust.
*Pinot Grigio / Pinot Gris – neutraalne ja värske, ei võistle juustu maitsega, vaid täiendab seda pehmelt.