Kirjeldus
Punase pesto juust – see pole lihtsalt juust, vaid tõeline maitserännak!
Serveeri koos värske ciabatta, oliivide ja päikesekuivatatud tomatitega ning naudi kõrvale klaasike sobivat valget vein. Õige vein toob juustu maitsed veelgi paremini esile.
Milline vein valida?
Siin on mõned suurepärased valikud:
*Riesling (kuiv või poolkuiv) – puuviljane ja värske, suurepärane happesus tasakaalustab juustu rasvasust ja vürtsikust.
*Sauvignon Blanc – taimsete nootidega, sobib hästi pestoga ja toob esile Itaalia ürdid.
*Verdejo (Hispaania) – aromaatne ja kergelt mineraalne, toetab juustu maitseküllust.
*Pinot Grigio / Pinot Gris – neutraalne ja värske, ei võistle juustu maitsega, vaid täiendab seda pehmelt.
Koostisosad: lehmapiim, sool, juuretis, laap,basiilik, põldlambalääts,
küüslaugupulber, punane pipar, itaalia vürtsid, E251, E120, E160b
Allergeenid: piimavalk
Laagerdumise aeg: vähemalt 6 nädalat
Rasvasisaldus: 48+
Energiasisaldus 100g kohta
1508 KJ/363 kcal, rasvad 29,6 g, millest küllastunud rasvhapped
7,3 g, süsivesikud 0 g, millest suhkrud 0 g, valgud 22,7 g, sool 1,7 g
Säilitamissoovitus tarbijale:
- Hoida jahedas kohas temperatuuril 12–15 °C, kaitstuna otsese päikesevalguse ja liigse kuumuse eest



